Adauga anunt Adauga
X

Preferinte anunturi Dezactiveaza reclame de la google si partenerii nostri pe site

0 0

Promovare anunturi

Daca promovezi anuntul mai multi cumparatori iti vad anuntul

Anuntul tau va fi afisat preferential in partea de sus a paginii, in galeria de anunturi Premium si are atasat o eticheta cu numele  Premium. Afisarea se face alternativ.

Daca promovezi anuntul tau primesti chiar si de 10 - 15 ori mai multe cereri pentru produsul sau serviciul tau. Asa ca ai ocazia de a vinde la un pret mai bun si intr-un timp mai scurt.

Afisarea se face in subcategoria, categoria, precum si in orasul sau judetul in care a fost publicat. Practic, pe orice combinatie de filtre folosita de cumparatori si la care anuntul tau este printre rezultate. !

Anunturi premium

 Anunturile premium se pot promova din pagina anuntului de pe  butonul de sub descrierea anuntului care arata asa: 

Buton anunturi premium 

Pretul promovarii unui anunt pe o prioada de 90 de zile este de 5 Euro + Taxele aferente

 

 

 

Muta anuntul in top

Noi va mai oferim o posibilitate sa va promovati anuntul pentru o perioada scurta de timp prin ridicarea anuntului in Top-ul categoriei pe pagina de cautare, prima pagina a sitului, pagina judetului sau localitatii din care face parte prin butonul ridica in Top care si el poate fi gasit in pagina anuntului, langa butonul de promovare a anuntului Premium si care arata asa:

 Muta in top

Pretul mutarii anuntului in top este de 1 Euro + Taxele aferente si se face o data pe zi si va fi afisat in topul celorlante anunturi atata timp cat nu sunt publicate anunturi noi in judetul, categoria lui