Promovare anunturi

Daca promovezi anuntul mai multi cumparatori iti vad anuntul

Anuntul tau va fi afisat preferential in partea de sus a paginii, in galeria de anunturi Premium si are atasat o eticheta cu numele  Premium. Afisarea se face alternativ.

Daca promovezi anuntul tau primesti chiar si de 10 - 15 ori mai multe cereri pentru produsul sau serviciul tau. Asa ca ai ocazia de a vinde la un pret mai bun si intr-un timp mai scurt.

Afisarea se face in subcategoria, categoria, precum si in orasul sau judetul in care a fost publicat. Practic, pe orice combinatie de filtre folosita de cumparatori si la care anuntul tau este printre rezultate. 

 

Anunturile premium se pot promova din pagina anuntului de pe  butonul de sub descrierea anuntului: 

Pretul promovarii unui anunt pe o prioada de :

1 zi este de 1.19 € Euro + Taxele aferente

1 săptamână este de 3.15 € Euro + Taxele aferente

1 luna este de 6.52 € Euro + Taxele aferente

3 luni este de 11.35 € Euro + Taxele aferente

6 luni este de 16.05 € Euro + Taxele aferente

1 an este de 22.73 € Euro + Taxele aferente

 

Muta anuntul in top

Noi va mai oferim o posibilitate sa va promovati anuntul pentru o perioada scurta de timp prin ridicarea anuntului in Top-ul categoriei pe pagina de cautare, prima pagina a sitului, pagina judetului sau localitatii din care face parte prin butonul ridica in Top care si el poate fi gasit in pagina anuntului, langa butonul de promovare a anuntului Premium:

 

Pretul mutarii anuntului in top este de 1 Euro + Taxele aferente si se face o data pe zi si va fi afisat in topul celorlante anunturi atata timp cat nu sunt publicate anunturi noi in judetul, categoria lui